INICIJALNIM TELEFONSKIM RAZGOVOROM
dobivam uvid u potrebe i želje svojih klijenata, te uvidom u eventualno postoječu medicinsku dokumentaciju savjetujem klijenta kako što efikasnije i brže doći do željenih rezultata.

Cjenik nutricionističkih usluga
350,00 Kn
Prvi pregled i
savjetovanje
Prvi pregled i savjetovanje u Nurtimediku obuhvaća razgovor sa klijentom o razlogu njegova dolaska, te obavezan uvid u medicinsku dokumentaciju koju klijent donosi sa sobom. Slijedi razgovor o dosadašnjim prehrambenim navikama klijenta, koji obavezno uključuje i 24-satni dnevnik prehrane(po sjećanju klijenta). Nakon detaljnog u prehranu i zdravstveno stanje klijenta slijedi antropometrijsko mjerenje (opseg struka i kukova) i mjerenje analizatorom tjelesne mase InBody 370. Na kraju analiziramo nutritivni status klijenta. Nakon svih prikupljenih podataka klijent dobiva individualni i cjelokupni savjet o potrebnim promjenama prehrambenih navika.
400,00 Kn
Plan prehrane
za 7 dana
Osim pregleda i savjetovanja nudimo vam i uslugu IZRADE INDIVIDUALNOG PLANA PREHRANE za 7 ILI 14 dana.
Individualni plan prehrane je kao što stoji i u samom nazivu strogo individualan i prilagođen posebnim potrebama i zahtjevima svakog klijenta.
Dakle, ne postoje 2 potpuno ista jelovnika s obzirom na količinu i sastav pojedinog obroka. Plan prehrane sastavljamo na podlozi najsuvremenijih stručnih smjernica liječnika, dijetetičara i nutricionista.
500,00 Kn
Plan prehrane
za 14 dana
Osim pregleda i savjetovanja nudimo vam i uslugu IZRADE INDIVIDUALNOG PLANA PREHRANE za 7 ILI 14 dana. Individualni plan prehrane je kao što stoji i u samom nazivu strogo individualan i prilagođen posebnim potrebama i zahtjevima svakog klijenta. Dakle, ne postoje 2 potpuno ista jelovnika s obzirom na količinu i sastav pojedinog obroka. Plan prehrane sastavljamo na podlozi najsuvremenijih stručnih smjernica liječnika, dijetetičara i nutricionista.
150,00 Kn
Kontrolni
pregled
Kontrolni pregled obuhvaća mjerenje klijenta analizatorom tjelesne mase, evaluaciju njegovog trenutnog zdravstvenog stanja, te eventualnu potrebu za korekcijom nekog segmenta u prehrani.